Out of Twix

Zoals je wellicht weet, doe ik al maandenlang aan het Twix-dieet. Met erg positieve resultaten, mag ik wel zeggen. De kg’s vliegen er nog steeds vanaf.

Bij het Twix-dieet is het erg belangrijk, dat je elke dag minimaal één Twix binnen handbereik hebt. Tot nu toe lukte me dat ontzettend goed. Afgelopen weekend gebeurde echter iets onverwachts: Ik wilde mijn dagelijkse Twix eten, maar ik kon er geen meer vinden!!!

Volgens mijn administratie moest er nog ergens één zijn. Er brak een lichte paniek uit. Zou mijn administratie dan niet kloppen? Nee, die heb ik toch goed bijgehouden… Of niet?

Omdat ik twijfelde, besloot ik de voorraad in te duiken en op zoek te gaan. Letterlijk, wel te verstaan. En maar goed dat ik dat gedaan heb, want na 10 minuten roeien door lege verpakkingen vond ik hem. De ontbrekende Twix!

Er was gelukkig een fotograaf ter plaatse, die dit kon vastleggen. Op onderstaande foto zie je mij op het moment dat ik de doos uitkwam; vol trots met mijn laatste Twix uit de huidige voorraad. Een dag later werd de nieuwe Twix-voorraad geleverd. Nu kan ik weer maandenlang mijn dieet voortzetten. Eind goed, al goed.

blog_out_of_twix_01

Gevonden!