Herfstvakantie in de zomer

Afgelopen maandag schreef ik, dat mijn zomervakantie begonnen was. Na 4 dagen vakantie wil ik daarop terugkomen. Het was namelijk een vergissing: Mijn zomervakantie is niet begonnen, maar mijn herfstvakantie. Kijk naar het weer buiten en ik denk dat ik niet hoef uit te leggen, waarom ik het omgedoopt heb naar herfstvakantie.

Doordat ik de zon in deze vakantie niet ga opzoeken, zit ik veel binnen. Maar ondanks ik binnen zit, wil ik toch wat creatiefs doen. Ik pak mijn camera en bedenk me hoe ik deze vakantie-ervaring kan vastleggen.

Uiteindelijk besluit ik mijn tuin te fotograferen. De tuin waar ik, met mooi weer, lekker in mijn ligstoel gelegen zou hebben. Normaal fotografeer ik liever niet door ramen, maar ditmaal doe ik dat wel. De tuin (of elementen uit mijn tuin) gebruik ik als hoofdonderwerp in de foto. Deze tuin is echter ver weg, want de regen staat tussen de tuin en mij in. Het hoofdonderwerp is daardoor vaag; de regendruppels zijn scherp.

blog_vakantie_zomer_2011_01 blog_vakantie_zomer_2011_02

Zo, en nu weer verder met andere binnenactiviteiten… 🙂


6 Comments

 1. Josien · 15 juli 2011

  Hey Dennis,
  zo zie je maar dat het herfstweer je toch nog iets positiefs heeft geleverd: inspiratie voor bijzondere foto’s! Leuk effect met die regendruppels! Voor de komende weken wens ik je veel zon toe!
  groetjes,
  Josien

  • Dennis Ebben · 15 juli 2011

   Heey Josien!

   Leuk dat je even langskomt op mijn blog. 🙂

   Bedankt voor de zon; erg leuk! 😉

   Groeten,
   Dennis

 2. Ellis · 16 juli 2011

  Valt me wel van je tegen dat je niet even lekker in de stoel bent gaan zitten hoor :p

 3. Marielle · 23 juli 2011

  blerghhh…

  Ik hoop dat je in je echte herfstvakantie heel veel zon krijgt!

  • Dennis Ebben · 26 juli 2011

   Hey Marielle! Thanx voor het hopen. Helaas heb ik dan geen vakantie, dus dat wordt zon kijken vanaf mijn werkplek. 😉