Sanne in de studio

Met de fotogroep waarin ik actief ben, gaan we zo nu en dan iets op locatie doen. Dit kan een buiten-, maar ook een binnenlocatie zijn. Eén van de locaties, die regelmatig terugkeert, is de studio van fotograaf Roy Wanders. Niet zo vreemd, aangezien Roy ook degene is, die de fotogroep telkens weer voorziet van nieuwe uitdagingen.

Opdracht en model

Eén van de items voor fotogroepjaar 2011/2012 was: Portretfotografie met model. Sanne is een beginnend model en timmert serieus aan de weg. Aan haar werd gevraagd of ze model wilde zijn bij deze bijeenkomst. Dat wilde ze graag en met haar gingen we dus aan de slag.

Fotosessie

We creëren drie opstellingen, waarin we experimenteren met diverse poses en belichtingen. Aan het eind wordt ook de ventilator op haar gericht voor meer dynamische beelden. Het nadeel van werken met de ventilator is, dat je deze niet voor lange tijd op een model kunt richten. Je ogen raken geïrriteerd en je haren vliegen alle kanten uit.

Waar we bij de ventilator-loze opstellingen om-en-om foto’s maken van Sanne, doen we dat bij de ventilator-opstelling met zo’n 10 camera’s tegelijk. Sanne heeft duidelijk geen moeite met deze paparazzi-achtige taferelen. Ze kan er ontzettend om lachen.

Beelden

Naast een hoop gezelligheid, was het ook een leuke en leerzame avond. Ik geloof dat iedereen wel met leuke beelden is thuisgekomen. Bedankt allemaal!

blog_sanne_studio_01 blog_sanne_studio_02
blog_sanne_studio_03 blog_sanne_studio_04
blog_sanne_studio_05 blog_sanne_studio_06
blog_sanne_studio_07 blog_sanne_studio_08
blog_sanne_studio_09 blog_sanne_studio_11Meer foto’s zijn te zien bij LéGo Fotografie.