Preview bruiloft Mariëlle en Mark

Recentelijk stapten Mariëlle en Mark in het huwelijksbootje. Omdat ze naast hun officiële huwelijksvoltrekking ook nog een kerkelijke bruiloft, een fotosessie op locatie, een receptie en een feest wilden, besloten ze dit niet allemaal op dezelfde dag te doen. Het huwelijk voor de burgerlijke stand vond dus op een andere dag plaatst. De overige items vonden plaats op zaterdag 04 juni 2011.

Ik had de grote eer om deze dag helemaal mee te maken en om er ook een fotoverslag van te doen. Binnenkort zal ik in een uitgebreide blog vertellen hoe ik deze dag beleefd heb. Tot die tijd hieronder alvast een kleine preview…

blog_preview_marielle_mark_01
blog_preview_marielle_mark_02 blog_preview_marielle_mark_03
blog_preview_marielle_mark_04
blog_preview_marielle_mark_05


15 Comments

  1. Marielle · 05 juni 2011

    WAUW!!!! ik kan geen andere woorden vinden….
    (K)

    • Dennis Ebben · 05 juni 2011

      @Mariëlle: Dan laat je het toch bij ‘wauw’, als dat alles samenvat. 😉

      Ik ben erg blij met deze positieve reactie. En zoals je al verwacht had: More to come!

      Maar ga eerst lekker genieten van jullie honeymoon. 😉

      X

  2. Miek · 05 juni 2011

    Hey,

    Ik sluit me volledig bij Mariëlle aan…! Ik vind vooral bij die rode wand en de onderste erg mooi…
    Het was een geweldige dag…!

    X

  3. Ans Dohmen · 05 juni 2011

    OOOOOOh wat prachtig, echt super mooie foto’s. Een pluim voor jou,
    Groetjes Ans

    • Dennis Ebben · 05 juni 2011

      @Ans: Dank je wel! Erg leuk. Ik hoop dat jij ook een mooie dag hebt gehad. Ik gok van wel, want op een aantal foto’s (hier lokaal op mijn computer) zie ik de blik van een hééle trotse moeder. 😉

  4. Ans Dohmen · 05 juni 2011

    Hoi Dennis,
    Wil je even zeggen dat ik wist dat je aparte foto’s zou maken, maar deze overtreft mijn verwachtingen. Kan niet wachten voordat we nog meer kunnen zien. Heel veel succes.
    Groetjes Ans

    • Dennis Ebben · 05 juni 2011

      @Ans: Dank je wel. Een groot compliment.

      Als ik door de stapel foto’s heen ben, dan volgt vanzelf de rest. Ik heb zelf ook nog lang niet alles gezien, dus ook ik ben erg nieuwsgierig. More to come! 😉

      Groeten,
      Dennis

  5. Ans Dohmen · 05 juni 2011

    Heb een geweldige dag gehad. En ben supertrots op onze dochter en schoonzoon. Als je als moeder ziet dat ze zoooo stralen is alles oke,

  6. Nicole · 05 juni 2011

    Hey!

    Wat was ’t inderdaad een toffe dag!
    Te gekke foto’s ook!
    ik vind de 2de te gek!

    we wachten af op de rest….

    hopelijk weer eens tot snel!

    M&N

    • Dennis Ebben · 05 juni 2011

      Ha M&N,
      Leuk dat jullie ook een leuke dag hebben gehad. Bedankt voor het compliment op de foto’s! Erg leuk. 🙂

      Tot snel!

  7. marie-josé · 05 juni 2011

    Prachtige foto’s van een super dag met bijzondere mensen!!

    Mocht ik nog een fotograaf nodig hebben dan weet ik wie ik moet hebben!!

    Groetjes m-j mama van het bruidsmeisje 😉

  8. Cindy · 07 juni 2011

    Wat een mooi bruidspaar , een cool “auto” en prachtige foto’s . Ook al ben ik er niet bij geweest , was toch erg nieuwsgierig !!! Mark en Mariëlle , Zo te zien hebben jullie een prachtige dag gehad !!! Met een byzondere fotograaf !!!

    Liefs Cindy en Michel

    • Dennis Ebben · 07 juni 2011

      @Cindy: Bedankt voor je reactie + compliment. Erg leuk!

      Toen ze me vertelden dat ze met een tractor naar de trouwlocatie zouden rijden, dacht ik nog: “Zo’n modderig, stoffig ding?” Maar toen ik hem zag, was ik zwaar onder de indruk. Wat een geweldig voertuig! 😉