Opvolgers K3 bekend

Na een flinke discussie met Leah over de politieke situatie in Noord-Korea, rent ze…

… Oh nee, wacht …

Na een lang en leuk verhaal van Leah over een koekje, rent ze weg. Even kijkt ze over haar linker schouder in mijn richting en roept: “Wacht even! Ik ga optreden!” Daarna rent ze snel verder. Vliegensvlug beweegt ze met haar kleine beentjes richting de andere kant van de woonkamer. Verbaasd en nieuwsgierig kijk ik haar na totdat ze uit mijn zicht verdwenen is.

Niet veel later zie ik haar weer. Met een roze K3-microfoon in haar hand rent ze in mijn richting. Het loshangende kabeltje slingert vrolijk achter haar aan. “Let op hè, Dennis!” Ik knik. Natuurlijk let ik op. Zo’n optreden wil ik niet missen! Ik ga op het randje van de bank zitten en val er nèt niet af.

Uit volle borst zingt Leah het hele repertoire van K3. Foutloos. En bij zingen hoort… Juist ja: Dansen! Een breed scala aan danspassen wordt uit de kast getrokken, om de show NOG vrolijker te maken. Sayuri ziet dit en wil ook graag optreden. Met haar roze danslaarzen vergezelt ze Leah.

Vanaf dat moment zit ik te kijken naar twee fanatiek dansende en zingende nichtjes. Erg leuk! Betere entertainment kun je toch niet krijgen op een koude zondagmiddag? 🙂

Leah en Sayuri als K3.

Leah en Sayuri als K3.

Leah en Sayuri als K3.

Leah en Sayuri als K3. Leah en Sayuri als K3.
Leah en Sayuri als K3. Leah en Sayuri als K3.

Leah en Sayuri als K3.

6 Comments

 1. Susan · 08 april 2013

  Sjun jong!

 2. Lilian · 08 april 2013

  Leuke nichtjes heb je Dennis.
  De foto’s en hoe je de verhaaltjes verteld,
  altijd leuk om te zien en te lezen.

  Dan de laatste foto, als een echte ster, hup die jas uit…haha geweldig

 3. tanja · 08 april 2013

  och, zooooooooooo leuk !