Opening Jason’s Daily

Op tweede kerstdag 2011 loop ik ’s avonds door Valkenburg. Het is koud en donker. Mijn buik heb ik eerder die avond helemaal volgegeten. En omdat ik mijn alcoholpromillage (gepland) verhoogd heb d.m.v. wijn, ben ik met de trein van Heerlen naar Valkenburg gegaan.

Wandeling

Tijdens mijn wandeling richting station Valkenburg, besluit ik een omweg te nemen. Een omweg via het pand waar mijn zusje Susan en haar man Jason een restaurant gaan beginnen. Volgens planning zou het begin februari 2012 moeten openen.

Februari 2012… Da’s al over 1,5 maand! Dan hoop ik dat ze het pand met minimale inspanning kunnen betrekken. Ik kijk naar binnen met behulp van de zaklantaarn-app op mijn telefoon.

Toverruit

Tot mijn schrik kijk ik door een toverruit! Het lijkt een blik op een ver verleden. Een blik in een zaak van vroeger. Een blik in een zaak waar best eens flink geklust mag worden.

Alweer schrik ik. Dit is geen toverruit… Dit is echt! Maar als dit echt is, dan vind ik 1,5 maand wel héél kort! Ik had de plannen via Jason al uitgebreid gehoord tijdens de feestdagen. Als ze dat allemaal willen realiseren, moeten ze nog flink aan de bak.

Race tegen de klok

In de weken na kerst heb ik weinig contact met Susan en Jason. Zij hebben het erg druk en ikzelf ook. Toch denk ik regelmatig aan hun ambitie. Via Facebook en Twitter kan ik de voortgang in woord en beeld volgen.

In de eerste week van februari valt de uitnodiging voor de opening op de deurmat. Op 7 februari hebben ze het openingsfeest en vanaf de 8 februari gaan ze open voor alle publiek. Yes, ze hebben het gehaald!

Openingsfeest

Bij binnenkomst in Jason’s Daily valt mijn mond open. Een geweldig interieur en onwijs leuk personeel zorgen voor een hartelijke ontvangst. Niet veel later gaan ook de eerste hapjes rond. Heerlijk! Complimenten aan het personeel in de keuken.

Na een geweldige openingsavond kan ik niet wachten tot ik een keer van de kaart ga eten. Mijn verwachtingen zijn hoog. Jason’s Daily, tot snel!

Adresgegevens Jason’s Daily:
Theodoor Dorrenplein 6
6301 DV Valkenburg lb
Tel : +31436011218
http://www.jasonsdaily.nl

Foto’s

Hieronder enkele foto’s die ik tijdens het openingsfeest heb gemaakt.

Interieur

blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily blog_jasons_daily

Open keuken

blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily

Na het eten

blog_jasons_daily

Enkele gasten

blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily

Crew

blog_jasons_daily

Wat details

blog_jasons_daily
blog_jasons_daily
blog_jasons_daily

4 Comments

 1. tanja · 25 februari 2012

  Hee, dennis, wat een mooie foto`en ik vind zelf dat ik er echt leuk opsta en dat vind ik niet vaak !
  Groetjes Tanja.

 2. Sarah · 25 februari 2012

  Hoi Dennis,

  Jammer genoeg waren wij verhinderd bij de opening, maar zo krijgen wij alvast een hele mooie indruk van de zaak. Echt fantastisch! Zonder twijfel weten wij zeker dat Jason en Susan er een succes van gaan maken. Met zoveel passie en toewijding kan dit niet meer stuk! Bon appetit, zou ik zeggen..
  Groet Sarah.

  • Dennis Ebben · 25 februari 2012

   @Sarah: Bedankt voor je reactie. Ik ga er zelf ook van uit dat het een succes wordt. Sowieso ga ik heel snel ‘uitzoeken’ hoe hun gerechten smaken… Ja, een heel vervelende klus. 😉