Leuke Lintjes

Lintjes, strikjes, zakjes, inpakpapier, hangertjes, versierseltjes, stickers, en ga zo maar door… Allemaal dingen die heel normaal zijn in een wereld, waarvan ik niet wist dat deze bestond. Voor mij was een cadeautje inpakken altijd een leuk papiertje scoren in de winkel, om deze vervolgens om het cadeau heen te wikkelen en hierna het cadeau te overhandigen aan degene voor wie het bestemd was.

Totdat Vera mij mailde. Vera runt een goed lopende webshop waarin ze een breed assortiment aan inpakmaterialen aanbiedt onder de bedrijfsnaam Leuke Lintjes. Toen ik de site voor het eerst bezocht, schrok ik me helemaal wezenloos. Zóveel keus? Zóveel verschillende lintjes? Zóveel andere versiersels? Er ging een wereld voor me open!

Het is een leuke site waar echter nog één ding aan ontbrak: Een profielfoto. Ondanks Vera en ik elkaar niet kenden, hebben we blijkbaar een paar gezamenlijke connecties. Via één van die connecties kreeg ze de tip, dat ik momenteel aan het experimenteren ben met portretfotografie. Ze benaderde mij voor een profielfoto voor haar site. Dit leek me een ontzettend leuke uitdaging, dus ik ging hem aan.

We spraken af in haar magazijn. Hier hadden we al haar producten beschikbaar en deze zouden we goed kunnen gebruiken in de foto’s. We probeerden een aantal poses en gebruikten hierbij ook uiteraard regelmatig producten uit haar assortiment.

Hieruit zijn een aantal heel leuke beelden gekomen. Hieronder een kleine impressie. Enjoy 😉

blog_leuke_lintjes_01 blog_leuke_lintjes_02
blog_leuke_lintjes_03 blog_leuke_lintjes_04
blog_leuke_lintjes_05 blog_leuke_lintjes_06
blog_leuke_lintjes_07 blog_leuke_lintjes_08
blog_leuke_lintjes_09 blog_leuke_lintjes_10


8 Comments

 1. Vera · 07 juni 2011

  Super Dennis!

  Wauw 😀

  Dank je wel

  Groetjes Vera

  • Dennis Ebben · 07 juni 2011

   @Vera: Thanx! Die vrouw op de foto is geen onbekende van je, he? 😉

   Ik vond het erg leuk om met je samen te werken. Bedankt daarvoor.

 2. Miek · 07 juni 2011

  Leuke Blog…!

  Maar ook héél véél LEUKE LINTJES bij Vera…!
  Heerlijk al die kleurtjes…;-)

  X Miekkkk…

 3. Krista · 07 juni 2011

  Hey Den,

  wat een leuke foto’s zijn het geworden!
  Veer, je ziet er goed uit, top!!

  Krista

 4. Sas · 08 juni 2011

  Hey te gek Veer!!!Wat ziet dat er leuk uit!!Krijgen al die lintjes eindelihjkeens een “kop”!!!
  Mooie foto’s Dennis,helemaal Vera!!

  Liefs Sas

  • Dennis Ebben · 08 juni 2011

   @Sas: Dank je wel voor je compliment. Het is altijd fijn om te horen, dat de persoon op de foto ook echt herkend wordt. 🙂

   Als de kijkers reageren met dingen als “wat staat die er vreemd op? zo is ze niet!”, dan betekent dat voor mij dat de foto niet gelukt is. Hier gelukkig dus niet het geval.