Hoera! Leah 1 jaar!

Het is 24 september 2010. Mijn zusje was in deze periode uitgerekend, maar het leek erop dat Leah nog wel even op zich liet wachten. En aangezien ik dacht dat ik mijn gevoel moest volgen, ging ik ervan uit dat dat ook daadwerkelijk zo was. De start van de bevalling zou dus nog wel even zou duren. Ja, ik weet het, waardeloze theorie… Dus ging ik er nog een paar daagjes tussenuit op de dag dat mijn zusje uitgerekend was van Leah. Ja, ik weet het, waardeloze actie…

Maar Leah liet niet op zich wachten. Halverwege mijn rit naar de kust, belde mijn moeder al. Ze was ervan overtuigd dat mijn zusje op die dag zou gaan bevallen. En als mijn moeder het zegt, dan klopt het altijd! … Nou ja, dat zeg ik nu heel vastberaden. Maar ik heb jaaaaaren nodig gehad, om me over mijn eigenwijsheid heen te zetten en mijn moeder gewoon te geloven op haar uitspraken… 😉 Ik keerde om en reed terug.

En maar goed dat ik dat gedaan heb, want bij aankomst in het zuiden lag mijn prachtige nichtje Leah al te wachten, om door mij geknuffeld te worden. Wat was ik blij! NOG zo’n leuk nichtje!

Vandaag word je al 1 jaar! Time flies, when you’re having fun. Leah, lieve schat, ik ben onwijs trots op je. Van harte gefeliciteerd!

blog_eerste_verjaardag_leah_01 blog_eerste_verjaardag_leah_02
blog_eerste_verjaardag_leah_03 blog_eerste_verjaardag_leah_04
blog_eerste_verjaardag_leah_04a
blog_eerste_verjaardag_leah_05 blog_eerste_verjaardag_leah_06
blog_eerste_verjaardag_leah_07
blog_eerste_verjaardag_leah_08
blog_eerste_verjaardag_leah_09
blog_eerste_verjaardag_leah_10
blog_eerste_verjaardag_leah_11 blog_eerste_verjaardag_leah_12
blog_eerste_verjaardag_leah_13
blog_eerste_verjaardag_leah_14
blog_eerste_verjaardag_leah_15

2 Comments

 1. Suus · 24 september 2011

  LIEFFF!!!
  Alleen een kleine correctie: Sayuri was 10 dagen te vroeg geboren en dus ook 10 dagen vroeger dan Leah 😉

  • Dennis Ebben · 24 september 2011

   Thanx zusje. Ja, dat weet ik ook wel. Maar zo klonk het verhaal mooier! 😉

   Nee, flauw. Je hebt gelijk. Ik heb vanalles door elkaar gehaald. Bij Sayuri was het zelfs zo dat ze op mijn eerste vakantiedag eruit kwam, terwijl ik de start van mijn vakantie juist RUIM voor de uitgerekende datum had gezet.

   Het is aangepast. Thanks voor de correctie! 🙂