De groeten van Sjef Diederen

Recentelijk ruimde ik een berg oude LP’s op. Hier zaten platen tussen, die ooit van mijn oma waren. Ik nam ze mee na haar overlijden in 1999. Eén van die LP’s was van Sjef Diederen. Zo’n 30 tot 40 jaar oud. Nee, niet Sjef, maar die LP!

Wie?

Sjef Diederen. Uit Hoensbroek. Is al sinds 1953 actief in de muziekwereld. Dit doet hij als zanger en liedjesschrijver. Een aantal jaar geleden heb ik hem nog live gezien. Hij was toen zo’n 75 jaar jong. Dit was echter niet terug te horen aan zijn zingen en spelen. Ondanks ik geen fan ben van zijn muziek, was ik erg onder de indruk van de sfeer die hij creëerde.

Kaart

Terwijl ik een LP van hem uit een platenkist pakte, viel er iets op de grond. Het bleek een soort van wenskaart/fotokaart te zijn. Een kaart die je destijds cadeau kreeg bij zijn LP. Leuk!

Mijn oma heeft er blijkbaar nooit voor gekozen, om deze te versturen. Misschien kon ze er niemand blij mee maken; misschien heeft ze er gewoon nooit aan gedacht; wellicht had ze een andere reden. Dáár zullen we nooit achter komen…

Hij kan van jou zijn!

De LP is inmiddels verdwenen uit mijn collectie. Maar niet getreurd: De kaart heb ik bewaard (zie foto)! Om het nog mooier te maken: Deze kaart kan van jou zijn!! En wie wil dat nou niet?!

Wil je deze kaart ontvangen? Reageer dan snel!
De eerste reaguurder krijgt hem gratis toegestuurd.

(laat die reacties maar binnenstromen!)

blog_sjef_diederen_01 blog_sjef_diederen_02

De kaart van Sjef D. Hij kan van jou zijn!

2 Comments

  1. Inge Stemkens-Diederen · 28 oktober 2012

    Hallo Dennis,

    heb je de kaart van Sjef Diederen misschien nog. Hij was/is mijn vader en voor zover ik weet hebben we de kaart zelf niet meer in ons bezit…..

    Uiteraard ben ik ontzettend benieuwd naar je reactie!

    Groetjes, Inge