Fotografie en familie

Fotografie is een bezigheid, die je op vele manieren kunt invullen. Eigenlijk kun je er zoveel kanten mee uit, dat er altijd wel ergens wat leuks mee te doen is. Ondanks ik op deze site de illusie wek, dat ik veel in de studio werk, werk ik ook regelmatig op locatie. Niet alleen in geplande sessies met studioflitsers e.d., maar ook vaak in reportage-achtige stijl. Denk bijvoorbeeld aan familiefeesten.

Als mijn twee favoriete nichtjes, Sayuri en Leah, wat te vieren hebben, ben ik altijd met de camera van de partij. Ik vind het een heerlijk gevoel, dat ik op die manier iets van hun jeugd kan vereeuwigen. Iets waar ze later met veel plezier naar kunnen terugkijken. Daarnaast leg ik van zo’n dag ook graag een impressie vast voor alle andere familieleden die het maar willen zien. 🙂

Op 24 september 2010 werd mijn nichtje Leah geboren en in oktober vond haar babyborrel plaats. Zoals gebruikelijk met feestjes die door mijn zusje georganiseerd worden, was ook dit feestje weer tot in de puntjes geregeld/verzorgd. Op deze manier weet ze altijd iedereen tevreden te stellen en hebben we allemaal een leuke dag.

Zo’n dag is voor mij ook een ultieme kans om wat leuke, maar ook intieme portretten te maken. Gewoon de momenten pakken, zoals deze zich voordoen. Niet geregisseerd en in een ontspannen sfeer.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van foto’s die uit zo’n dag kunnen rollen. Ze zijn gemaakt in de verloskamer toen Leah net geboren was, een paar dagen later toen ze gewoon thuis was en op haar babyborrel.Familie van Os-Ebben Familie van Os-Ebben
Familie van Os-Ebben Familie van Os-Ebben
Familie van Os-Ebben Familie van Os-Ebben
Familie van Os-Ebben Familie van Os-Ebben
Familie van Os-Ebben Familie van Os-Ebben
Familie van Os-Ebben Familie van Os-Ebben

Familie van Os-Ebben

Familie van Os-Ebben

2 Comments

  1. Dennis · 20 november 2010

    En zoals gewoonlijk… Feel free to comment. 🙂