Foto’s Heerlen

Op zoek naar foto’s van de stad Heerlen, om een impressie te krijgen van deze stad? Of wellicht ken je de stad al, maar wil je hem eens door andermans ogen zien? Of misschien ben je gewoon wat aan het ‘rondklikken’ op internet en kwam je hier terecht? Kijk gerust eens rond op mijn website.

Om je een beetje wegwijs te maken op mijn site, zal ik hieronder kort uit de doeken doen, hoe de site is opgezet en hoe/waar je e.e.a. kunt vinden.

Gallerij

De meest voor de hand liggende manier om foto’s van Heerlen te zien, is door mijn gallerij met beelden van Heerlen te bladeren. Hier zijn een aantal foto’s te vinden, die ik het delen waard vind.

Maar er is meer… Veel meer. Regelmatig plaats ik ook foto’s in mijn blogs. Deze foto’s zijn niet terug te vinden in de Gallerij. Meestal gaat het dan om een serie foto’s van een bepaalde gebeurtenis. Een verslag inclusief foto’s dus.

Ook ben ik bezig met een project genaamd Heerlen In Beeld. Zo nu en dan zal ik een blog plaatsen met daarin foto’s, die ik in en rond de stad gemaakt heb.

Categorie

Indien je blogs over Heerlen zoekt via een categorie, dan leent de categorie Heerlen In Beeld zich hier uitstekend voor. Dit is een project dat ik recentelijk gestart ben, met als doel, om Heerlen op een mooie manier neer te zetten. Op deze manier hoop ik het achterhaalde beeld van ‘grauwe en saaie stad’ tegen te spreken.

Ook in de categorie Zuid-Limburg zullen regelmatig blogs voorbij komen, die aan Heerlen gerelateerd zijn. Hier kan het echter ook over andere Zuid-Limburgse plaatsen gaan.

Een overzicht van alle blog-categorieën kun je vinden in de sidebar.

Tag

Een ander middel om berichten over Heerlen te zoeken, zijn tags (sleutelwoorden). Tags zijn onderaan het bericht te vinden. Een blog getagged met ‘heerlen’, is op die manier ook gelinkt aan andere blogs met de tag ‘heerlen’. Je hoeft er alleen maar op te klikken, om een compleet overzicht te krijgen. Erg handig, naar mijn mening.

Hieronder een overzicht van tags die gekoppeld zijn aan blogs die op één of andere manier gaan over Heerlen:


Aan de slag

Op verschillende manieren (Gallerij, Categorie, Tag) kun je op deze website foto’s van Heerlen vinden. Waarom zou je het niet gewoon eens proberen? Succes!

Oh ja, de hier beschreven technieken gelden natuurlijk niet alleen voor foto’s van (en artikelen over) Heerlen. Ook voor foto’s over andere onderwerpen kun je op genoemde manieren rondkijken op deze website.

Enjoy the images!

fotos_heerlen_royal

Bioscoop Royal, tegenover het centrale station van Heerlen.