Familie Van Os-Ebben

Op 06 november 2010 was mijn zusje met haar gezin op bezoek, om met mij samen leuke foto’s te creëren van haar gezin. Het is altijd een plezier om te werken met deze fotogenieke mensen.

Sayuri (mijn oudste nichtje) kan sinds kort lopen. En dat betekent dat ze nu ook niets anders meer wil. We hebben haar vaak moeten terughalen, want mevrouw besloot diverse malen om lekker te gaan wandelen. Dit deed ze uiteraard terwijl de rest van het gezin zat te poseren. 🙂

Zoë is nu al model-2B. Zij poseert graag voor de camera en zit ook vol met ideeën. In het trappenhuis, zag ik mooi, zacht licht door een raam naar binnen vallen. Dit heb ik dankbaar gebruikt, om een paar mooie portretten van haar te schieten. In kleur zagen ze er al heel sterk uit, maar de zwart/wit-omzetting maakt het beeld nog krachtiger.

Leah is pas zo’n 1,5 maand oud. Zij vond het allemaal wel prima en amuseerde zich voornamelijk met melk drinken en luiers vullen. 😉 En ondanks ze misschien niet zo actief deelnam aan het geheel, zijn er wel een hoop ontzettend leuke beelden van haar ontstaan.

We hebben ons lekker de tijd genomen, gezellig gekletst, gegeten en in een ontspannen sfeer gewerkt. Zoals gewoonlijk bij dit gezin, zijn er weer leuke beelden uit ontstaan.

Hieronder een kleine impressie:Familie van Os-Ebben Familie van Os-Ebben
Familie van Os-Ebben Familie van Os-Ebben

Familie van Os-Ebben

4 Comments

 1. Dennis · 13 november 2010

  En voel je vrij om te reageren. 😉

 2. Shakira · 14 november 2010

  Bij deze dan!
  Het zijn weer heel mooie foto’s geworden!

 3. Ellis · 14 november 2010

  Geweldige mooie leuke foto’s!

 4. Dennis · 14 november 2010

  @Shakira en @Ellis: Dank jullie wel. Erg leuk om te horen dat de foto’s jullie aanspreken. 🙂