Eigen wereld

Kinderen kunnen iets, dat we van nature allemáál beheersen. Iets dat we na onze kindertijd echter compleet verleerd lijken te zijn. En dat is raar, want het is zó ontspannend. En tegelijkertijd ook héél leuk. Waar ik het over heb?

In je eigen wereld zijn.

Lekker spelen zonder zorgen. Vergeten wat er om je heen gebeurt. Geen volle agenda’s. Geen verplichtingen. Gewoon jij en je eindeloze fantasieën. Fantasieën over een fijne wereld. Een wereld waarin àlles gaat, zoals jij het wilt. Want hey, het is immers jouw fantasie!

Mijn nichtjes, Sayuri en Leah, kunnen het gelukkig wèl nog. Regelmatig tref ik ze aan met hun gedachten in een wereld die ik niet ken. Stiekem ben ik wel benieuwd naar hoe deze wereld uitziet en wat daar gebeurt. Maar helaas; ik kan niet zien wat er in hun hoofd afspeelt.

Hieronder de twee dames in hùn eigen wereld. Afgelopen vrijdag tijdens de verjaardag van mijn moeder (hun oma). Ze hadden totaal niet in de gaten, dat ik een foto van hen maakte. Dat kan ook niet, want ze waren héél ver hiervandaan…

blog_eigen_wereld_01

blog_eigen_wereld_02

(klik op de afbeeldingen voor een vergroting)
(beide foto’s gemaakt met een compactcamera)

2 Comments

  1. Maud · 03 juli 2012

    Mooie foto’s weer van de dames!