De Koe

Mensen die mij privé kennen, weten dat ik regelmatig workshops en cursussen volg op fotografisch gebied. Dit is een leuke manier om je fotografische kennis op diverse vlakken uit te breiden, maar ook een leuke motivator om actief met fotografie bezig te blijven.

Een geheel andere manier om deze dingen te bereiken is: Je aansluiten bij een fotoclub. Ik heb dat recentelijk gedaan. Bij deze club, begeleid door een professioneel fotograaf, worden bijvoorbeeld regelmatig opdrachten uitgedeeld. Met sommige opdrachten weet ik me totaal geen raad. Bij andere opdrachten schieten de ideeën direct door mijn hoofd en leef ik me lekker uit.

Recentelijk kregen we allemaal een plastic speelgoed-dier mee naar huis. Opdracht hierbij luidde: “Leg dit speelgoed-dier op een creatieve wijze vast. Maar zet hem niet neer in de context waarin je dat dier verwacht”.

Het dier waar ik mee aan de slag moest, was een koe. Na enig nadenken besloot ik de volgende gedachte in mijn hoofd te houden: Deze koe ziet het koe-zijn niet meer zitten, en wil op een andere manier verder door het leven. Mijn koe probeert echt alles: Een zangcarrière starten, fruit zijn, lid worden van buddha, een carrière als bril, klusjeskoe, etc. Wat ze uiteindelijk besloten heeft te worden, weet niemand. Ikzelf gok erop, dat ze uiteindelijk gewoon koe gebleven is…


Koe Koe

Koe

Koe

Koe

Koe

Koe

Koe

5 Comments

 1. Dennis · 29 november 2010

  Feel free to comment 😉

 2. sabrina · 29 november 2010

  Hahahahha GENIAAL!!

  Leuk om tussen je werk te snuffelen!!

  Foto’s zijn prachtig, niet alleen het plaatje zelf, maar het geeft ook weer wie er achter de camera zit!!

  super

  groetjes een meisje van heeul heeeuuuul lang geleden 😉

 3. Ricardo · 29 november 2010

  Whaha…

  K had de pics al gezien…alleen t verhaal er achter niet..

  GENIAAL! 🙂

  Gooooooooo Eppeau 😛

 4. Dennis · 29 november 2010

  Haha, thanx Rico. :$ 🙂