Bruidsfotografie en websites over trouwen

De laatste tijd word ik er steeds vaker op geattendeerd, dat er her en der foto’s opduiken, die gemaakt zijn door mij. Soms is dat op een social media site als Hyves of Facebook. Maar steeds vaker gebeurt het via blogs en websites; met name in de bruiloftssector. Meestal betreft het blogs waar wordt geschreven over de bruiloft van een kersvers echtpaar. Bij zo’n blog worden dan foto’s geplaatst, die op hun trouwdag (door mij) gemaakt zijn.

Dit vind ik een groot compliment. Ik ben er ook ontzettend blij mee en dankbaar voor. Vooral omdat de beheerders van die sites (en profielen) allemaal netjes gevraagd hebben, of ik er problemen mee heb, dat ze wat foto’s van mij gebruiken met naamsvermelding. Problemen? Nou nee, leuk zelfs! 🙂

Zo schreef ik laatst al in een blog over de BABS bij de bruiloft van Anouk en Richard. Zij plaatste een aantal foto’s van mij (ter ondersteuning van haar verhaal) en verwees ook naar mijn website. Deze blog kun je vinden onder de naam Bijzonder Winterhuwelijk op de website van Mariëlle Jongmans. Haar blog verscheen ook op de website vrouwenindemedia.nl.

Een ander voorbeeld: Deze week ontving ik een mail van theperfectwedding.nl. Ook zij schreven een blog over het huwelijk van Anouk en Richard en plaatsten daarbij foto´s, gemaakt door mij. Wederom netjes inclusief naamsvermelding. Voor de geïnteresseerden in dit leuke verhaal: Deze blog is te vinden op Real Wedding: Persoonlijke Ceremonie.

In mijn blog met een vooruitblik naar 2011 vertelde ik, dat ik dit jaar meer aan bruidsfotografie wilde gaan doen. Het jaar is net begonnen en het lijkt erop, dat ik met de realisatie van dat voornemen al goed bezig ben. Zo mocht ik bijvoorbeeld al in de tweede week van 2011 aftrappen met de bruiloft van Marina en Dominique. Aan mij de grote eer om hun trouwdag te vereeuwigen. Het was een erg leuke dag met heel veel mooie en emotionele momenten. Dit staat garant voor een hele reeks leuke foto’s. Nieuwsgierig naar een (foto)verslag van deze dag? Hou mijn blog dan goed in de gaten… 😉