Benidorm Bastards in Brunssum

Twee weken geleden ging ik op zondagmiddag een stukje wandelen op de Brunssummerheide. Naast het restaurant is een fietsenrek gemaakt. Deze rekken zijn nogal breed. Breed genoeg voor een fiets. Breed genoeg voor meerdere fietsen. Maar zeker breed genoeg voor de dames en heren van de Benidorm Bastards (wie kent ze niet van tv? ;)).

Een van de Bastards parkeerde hier een scootmobiel, stapte eraf en ging een flinke wandeling maken over de heide. Nogal fanatiek voor mensen die slecht te been zijn. De omstanders hebben vast verbaasd gekeken.

Het moment dat de Bastard eraf stapte, heb ik helaas gemist. Maar het resultaat moest ik vastleggen. Hiervoor gebruikte ik het enige dat ik op dat moment voorhanden had: Mijn GSM-camera.

Benidorm Bastards Brunssummerheide

Het ging hier vast niet om een echte Benidorm Bastard van TV. Maar ik moest er gewoon direct aan denken, toen ik dit beeld voorbij zag komen. Hierdoor verscheen er een glimlach op mijn gezicht, die ik graag met je wilde delen. 😉

Om misverstanden te voorkomen: Alle respect aan mensen die vanwege hun fysieke gesteldheid afhankelijk zijn van dit vervoersmiddel.

2 Comments

  1. Miek · 22 februari 2011

    Het was gewoon een TE leuk gezicht…