Beauty- en Naaktfotografie

In mijn blogs zie je het niet vaak voorbij komen. Toch doe ik er wèl aan: Beauty- en Naaktfotografie. Waarom zie je die foto’s dan niet voorbij komen in mijn blogs? De reden is simpel: Uit respect voor de mensen die zichzelf bloot geven voor mijn camera, zet ik ze niet met hun naakte lichaam op het net. Tenzij ze daar expliciet toestemming voor geven.

Zo nu en dan volg ik ook workshops in deze vorm van fotografie. Gewoon omdat dat leuk is. Gewoon omdat je er altijd weer iets van leert. Zo deed ik recentelijk weer eens mee met een sessie bij Roy Wanders.

Voorafgaande aan deze sessie werd afgesproken, dat we aan beperkte verspreiding van de gemaakte foto’s zouden doen. Gezond verstand gebruiken, dus. Onderstaande foto is er één, die uit deze workshop gekomen is. Ik acht deze foto geschikt voor het net, zonder de privacy van het model aan te tasten. Vandaar dat ik hem graag met jullie deel.

blog_beauty_naakt_fotografie_01

Beauty- en naaktfotografie


7 Comments

 1. Miek · 31 mei 2011

  Leuk om ook eens een totaal andere kant te laten zien…!
  Deze foto’s zijn erg mooi geworden in ieder geval…! Maar t leukste vind ik nog om te zien hoeveel plezier jij hebt met de workshops… En alle andere fotomomenten;-)…!

  Ik ben supertrots op jou…!

  X Miek

 2. Ellis · 01 juni 2011

  Welke soort foto’s jij ook maakt, ze zien er altijd prachtig en professioneel uit! Petje af.

 3. Ellis · 02 juni 2011

  Niks voor jou, om lessen te gaan geven in de toekomst?

  • Dennis Ebben · 02 juni 2011

   @Ellis: Hmz. Geen idee. Voor nu ben ik daar nog veel te onervaren voor. Dat laat ik aan de vakmensen over 🙂